neem gerust contact op

Veel gestelde vragen:

Een online training is een training die je online kunt volgen. Je kunt deze volgen als je een internetverbinding hebt en beschikt over een laptop, tablet of telefoon. Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging via de mail. In deze mail vind je jouw inloggegevens om in te loggen in de online leeromgeving. Ben je eenmaal ingelogd dan kan jij je training volgen.

Er zijn meerdere voordelen. Eenmaal aangekocht heb je altijd toegang tot je training, je leert in je eigen omgeving en in je eigen tempo. Geen druk dus en je kunt lessen herhalen als je dit wilt.

Het verschil zit hem in de manier van begeleiden. Een voordeel van live trainingen is dat je persoonlijk contact hebt en je vragen kunt stellen als deze zich aandienen. Ook kan je oefenen met andere cursisten (bij groepstrainingen). Bij online trainingen begeleid ik je ook, maar dit gebeurd via uitlegvideo’s en het werkboek. De facebookgroep biedt ook ondersteuning. Daar kan je vragen stellen en ervaringen delen. Ik ben daar regelmatig om vragen te beantwoorden.

De Harten Academie biedt naast online trainingen ook live-training/workshops aan. Ik vind het leuk om in contact te blijven met mijn cursisten en als trainingsacteur kan ik een rollenspel inzetten om te oefenen met gedrag. Heel waardevol na een online training. 😊 Zie Aanbod.

Via deze pagina kun je jezelf aanmelden voor de online trainingen. De trainingen zullen ook via de nieuwsbrief en sociale media aangekondigd worden.

Je hebt een goede internetverbinding nodig. Om de pdf werkboeken te downloaden zal je Acrobat Flash Player moeten hebben geïnstalleerd (laatste versie). Zie deze link: https://get.adobe.com/nl/flashplayer/ . Na het downloaden raad ik je aan om je laptop of pc opnieuw op te starten.

Ik geef je inzichten mee en opdrachten om uit te voeren. Maar wat jij eruit haalt bepaal je uiteindelijk zelf. Je hebt in ieder geval een dosis motivatie nodig om aan de slag te gaan. Als het goed is WIL jij verandering en groei op het moment dat jij de training aanschaft en zal dit je ook gaan lukken. 😊

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw, dus geen verrassingen achteraf.

Nee en daar heb ik de volgende reden voor: de waarde van de training is namelijk heel persoonlijk. Jij haalt eruit wat jij eruit haalt. Ik ben HBO+ opgeleid en bied vanuit mijn kennis, inzicht en ervaring opdrachten aan op een begrijpelijke manier. Daarnaast blijf ik me continue ontwikkelen door mezelf bij te scholen.

De prijs van mijn trainingen is zeker in verhouding tot wat ik aan waarde bied. Daarnaast blijf je toegang houden tot je aankoop.(*) Je kunt de training dus herhalen, terugkijken en opnieuw volgen. Dit kan weer nieuwe inzichten opleveren.

* wanneer blijkt dat de leeromgeving en het trainingsmateriaal door omstandigheden ontoegankelijk wordt, dan zal je hiervan ruim van te voren op de hoogte worden gesteld.

Er is geen persoonlijke begeleiding, dus je zal vooral zélf aan de slag gaan met de gekregen inzichten en opdrachten. Wat fijn is aan online leren: eenmaal toegang tot de training, kun je altijd terugkijken, stoppen, op een later tijdstip doorgaan, de training, opdrachten, video’s herhalen etc.. De facebookgroepen bij de training dienen als extra ondersteuning. Hier kan jij ook je vragen stellen. Regelmatig zal ik daar aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Als er binnen een programma wél persoonlijke begeleiding aangeboden wordt dan zal dit heel duidelijk aangegeven worden bij het aanbod.

Ja, dat kan. Werkboeken moet je dan wel kunnen downloaden en printen wil je de opdrachten kunnen maken.

Dit ligt aan de training. Dit kan enkele uren zijn, dagen of weken. Dit staat duidelijk aangegeven bij het aanbod. Ik heb korte en langere trainingen en soms een videoworkshop of live webinar van een of twee uur. Het is in ieder geval zo dat je op je eigen tempo een training kan volgen waarbij je moet inloggen op de online leeromgeving.

Soms wel, soms niet. Dit wordt altijd duidelijk van tevoren aangegeven.

Als het goed is heb je na je aanmelding een bevestigingsmailtje ontvangen met daarin je inloggegevens. Ook zie je daar de link naar de inlogpagina van de online leeromgeving. Dit geldt hetzelfde bij videoworkshops en live webinars. Bij live webinars is het aan te raden om tien minuten voor aanvang in te loggen, dan weet je zeker dat het lukt. Wanneer het webinar nog niet is gestart kom je in een ‘wachtruimte’.

Als je geen bevestigingsmail ontvangen hebt, check dan even je spam/update/reclame map in je mail. Bij Gmail kan het nog weleens voorkomen dat mailtjes daarin verdwijnen. Voeg het mailadres dan toe aan contacten.

Mijn mailadres is [email protected] Automatische mails worden gestuurd via t.kajabimail.net

Mocht het aanmelden op de site zelf niet lukken stuur dan even een mailtje naar [email protected] Dan kijk ik (en Kajabi) waar dit aan zou kunnen liggen.

Bij technische problemen: neem gerust contact op

p.s. soms helpt het om problemen op te lossen door in te loggen via een andere browser, zoals Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome. Dat werkt meestal. Om de online training of webinar goed te kunnen openen heb je de meest recente versie nodig van Adobe Flash Player, deze download je hier: https://get.adobe.com/nl/flashplayer/ Na het downloaden raad ik je aan om je laptop of pc opnieuw op te starten.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.