Ontdek je HartenWens!

Een online workshop die je helpt helderheid te krijgen in wat je mooi maakt, waar je tegenaan loopt en wat je jezelf toewenst. 

Herkenbaar?

Je bent jezelf een beetje kwijt en je weet dat je een positieve verandering wilt. Maar ja….wat precies? Wat wil ik nou eigenlijk? Wat heb ik nodig?

Deze workshop zal je helpen helder te krijgen welke positieve verandering jij kan inzetten voor jezelf. Bekijk het filmpje voor meer uitleg.

 

Leuk als je meedoet!

Deze 7 opdrachten helpen je om meer helderheid te krijgen in wie jij bent op dit moment, wat je blij maakt en energie geeft en wat je tegenhoudt en energie kost. 

Inhoud workshop:

Opdracht 1 – breng jezelf in kaart
Opdracht 2 – onderzoek je kwaliteiten
Opdracht 3 – onderzoek je valkuilen
Opdracht 4 – onderzoek je gedachten
Opdracht 5 – onderzoek je gedrag
Opdracht 6 – wie staat daar op papier?
Opdracht 7 – wat is jouw hartenwens en welke stappen kan je nu al zetten?

Na opdracht 7 weet jij weer waarom jij jezelf mag waarderen. Je hebt geluisterd naar je hart en je weet wat je wenst voor jezelf. Je weet ook welke stappen jij kan zetten om een positieve verandering voor jezelf in gang te zetten.  

Kosten: 48 euro

Zodra jij betaald hebt ontvang jij een link naar de leeromgeving en de codes om in te loggen, zodat je direct aan de slag kan!

Even tijd voor jezelf!

Ontdekken wat je wilt zal je duidelijkheid geven en je motiveren om meer voor jezelf te gaan kiezen. Zie het als een cadeautje aan jezelf. 

IK GA HET DOEN

"Lieve Bonnie, Dank voor deze mooie workshop. Wat leuk om op deze manier over jezelf na te denken. Het heeft me inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en valkuilen. Vooral mijn kwaliteiten zo op papier te zien heeft me heel erg goed gedaan. De valkuilen en mijn gedrag zijn op deze manier ook duidelijk in kaart gebracht, zodat ik daar ook iets mee kan doen. Dat geeft de mogelijkheid mezelf verder te ontwikkelen zodat ik meer van mezelf kan houden."

Marjanne K.
Close

50% Compleet

Wat leuk dat je meedoet! Zodra je bent aangemeld krijg je een mail met de link naar de leeromgeving. 

Door je in te schrijven kom je op mijn mailinglijst. Je kunt je in de mail altijd weer afmelden en je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.