Heb je behoefte aan alleen zijn?

Voel je je gevangen in jezelf en/of je levenssituatie? Heb je behoefte aan alleen zijn? Ben je op zoek naar jezélf?  

Wanneer je deze 3 vragen met ja beantwoord, dan ben je spiritueel aan het ontwaken. Je ziel is op je deur aan het kloppen om je duidelijk te maken; "Je bent te ver van je kern gewandeld. Het is tijd voor verandering."

Mijn ziel heeft in 2020 flink op míjn deur gebonkt. "Waar bén je?" vroeg het. Het was al een tijd aan het fluisteren, maar ik wilde niet luisteren. Ik was nog niet bewust. De coronatijd heeft mijn ontwaking versneld. Het was tijd om uit mijn hoofd te komen. Sindsdien ben ik op de weg terug naar mijn hart. Ik noem het 'De liefdesreis van mijn Ziel'. Van hoofd naar hart.

Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat een ontwakingsreis een hele mooie, maar ook uitdagende reis is. Je wordt namelijk teruggeworpen op jezelf. Dat is niet altijd makkelijk.

Ik inspireer en ondersteun je graag op jouw unieke reis terug naar je hart, daar waar je wijsheid woont, zodat jij je leven kan vormgeven zoals het bedoeld is; vanuit liefde en levensenergie.

De eerste stap is tijd te nemen voor jezelf. Mijn aanbod 'Ontdek je Hartenwens' kan hierbij helpen. Het is een online zelfonderzoek met 7 opdrachten die je helpt ontdekken wat je mooi maakt, waar je tegen aanloopt, wat je jezelf toewenst en hoe je dat zou kunnen bereiken. Het brengt je meer  helderheid wat jij zelf kan doen om een positieve verandering in gang te zetten. 

Klik hier voor meer informatie: Hartenwens zelfonderzoek

Heb je behoefte aan alleen zijn?

Ons hart heeft een brein

Waarom fouten maken moet. Het leermodel.

Inspiratiemails ontvangen en op de hoogte blijven?