Veel gestelde vragen:

Een online training is een training die je online kunt volgen. Je kunt deze volgen als je een internetverbinding hebt en beschikt over een laptop, tablet of telefoon. Na aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging via de mail. In deze mail vind je jouw inloggegevens om in te loggen in de online leeromgeving. Ben je eenmaal ingelogd dan kan jij je training volgen.

Er zijn meerdere voordelen. Eenmaal aangekocht heb je altijd toegang tot je training, je leert in je eigen omgeving en in je eigen tempo. Geen druk dus en je kunt lessen herhalen als je dit wilt.

Het verschil zit hem in de manier van begeleiden. Bij online trainingen begeleid ik je via uitlegvideo’s en het werkboek. Bij live online trainingen komen we samen op Zoom om opdrachten voor en/of na te bespreken. 

De Harten Academie biedt naast (live) online trainingen soms live-training/workshops aan. 

Ik geef je inzichten mee en opdrachten om uit te voeren. Maar wat jij eruit haalt bepaal je uiteindelijk zelf. Je hebt in ieder geval een dosis motivatie nodig om aan de slag te gaan. Als het goed is WIL jij verandering en groei op het moment dat jij de training aanschaft en zal dit je ook gaan lukken. 😊

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw, dus geen verrassingen achteraf.

Nee en daar heb ik de volgende reden voor: de waarde van de training is namelijk heel persoonlijk. Jij haalt eruit wat jij eruit haalt. Ik ben HBO+ opgeleid en bied vanuit mijn kennis, inzicht en ervaring opdrachten aan op een begrijpelijke manier. Daarnaast blijf ik me continue ontwikkelen door mezelf bij te scholen.

De prijs van mijn trainingen houd ik bewust laag in verhouding tot wat ik aan waarde bied, omdat ik vind dat iedereen zichzelf mag ontwikkelen. Daarnaast blijf je toegang houden tot je aankoop.(*) Je kunt de training dus herhalen, terugkijken en opnieuw volgen. Dit kan weer nieuwe inzichten opleveren.

* wanneer blijkt dat de leeromgeving en het trainingsmateriaal door omstandigheden ontoegankelijk wordt, dan zal je hiervan ruim van te voren op de hoogte worden gesteld.

Als er binnen een programma persoonlijke begeleiding aangeboden wordt dan zal dit heel duidelijk aangegeven worden bij het aanbod.

Ja, dat kan. Werkboeken moet je dan wel kunnen downloaden en printen wil je de opdrachten kunnen maken.

Als het goed is heb je na je aanmelding een bevestigingsmailtje ontvangen met daarin je inloggegevens. Ook zie je daar de link naar de inlogpagina van de online leeromgeving. Dit geldt hetzelfde bij videoworkshops en live webinars. Bij live webinars is het aan te raden om tien minuten voor aanvang in te loggen, dan weet je zeker dat het lukt. Wanneer het webinar nog niet is gestart kom je in een ‘wachtruimte’.

Als je geen bevestigingsmail ontvangen hebt, check dan even je spam/update/reclame map in je mail. Bij Gmail kan het nog weleens voorkomen dat mailtjes daarin verdwijnen. Voeg het mailadres dan toe aan contacten.

Mijn mailadres is [email protected] Automatische mails worden gestuurd via t.kajabimail.net

Mocht het aanmelden op de site zelf niet lukken stuur dan even een mailtje naar [email protected] Dan kijk ik (en Kajabi) waar dit aan zou kunnen liggen.

Bij technische problemen: neem gerust contact op

p.s. soms helpt het om problemen op te lossen door in te loggen via een andere browser, zoals Internet Explorer, Firefox, Safari, Google Chrome. Dat werkt meestal. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.